Amsteldijk Businessdag

  • Wanneer:
    24 februari 2020

Thema: groeien

Amsteldijk Businessdag

Groeien met Toptracer en Brasserie 10

Maandag 24 februari staat de eerste Amsteldijk Businessdag van 2020 op het programma. Voor de eerste super-super-groeidag van het nieuwe jaar zijn jullie van harte uitgenodigd in de vernieuwde Brasserie 10. Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan een grote verbouwing. Als Amsteldijk Business leden zijn jullie de eersten die deze totale metamorfose gaan ervaren. Ons team is super trots om jullie te mogen ontvangen in het vernieuwde restaurant.

De Brasserie groeit niet alleen, de gezelligheid en het genieten van golf groeien ook mee. Op deze dag kan je met Toptracer aan de slag. Toptracer is een innovatief systeem waarmee elke bal die je slaat gemeten wordt. Zo kun je diverse trainingen doen om interactief aan je techniek te werken, daarnaast is het ook gewoon leuk om te doen.

Meld je uiterlijk maandag 17 februari aan via onze Amsteldijk Business app! Zo heb je direct alle informatie bij de hand. Inschrijven is nu ook nog mogelijk via onze website. Heel graag tot maandag 24 februari. Wij hebben er zin in jullie weer te zien!

E-mail updates ontvangen?