Amsteldijk Business weekend

  • Wanneer:
    21 september 2019

Ga je mee?

Een weekend golfen met Amsteldijk Business in een andere omgeving. Genieten en elkaar nog beter leren kennen. Hoe leuk is dat?! Wij hebben een mooi arrangement samengesteld in een prachtige omgeving.

Zaterdag 21 september 2019 spelen wij 18 holes op Golfbaan Spiegelven. Deze afwisselende golfbaan ligt vlak over de grens in de Limburgse Kempen en slingert door het bos, over de hei en langs mooie vennetjes. Direct aan de golfbaan ligt het sfeervolle Hotel Stiemerheide waar wij zullen overnachten en dineren in restaurant Corneille met seizoensgebonden producten en eigentijdse creaties uit de verfijnde Belgische en Franse keuken. Na het ontbijt op zondag 22 september vertrekken wij richting Hasselt om 18 holes te spelen op parklandbaan Flanders Nippon.

Arrangement à € 275,00 per persoon *

  • Overnachting in een 2-pk kamer standaard met ontbijt
  • 4-gangendiner in restaurant Corneille
  • Greenfee Spiegelven
  • Greenfee Flanders Nippon

*Bovengenoemd arrangement is een indicatie en is exclusief drankjes, een lunchpakket en eventueel de toeslag voor een 1-persoonskamer à € 34,00 per nacht. Een extra overnachting op vrijdag 20 september 2019 behoort eventueel ook nog tot de mogelijkheden.

E-mail updates ontvangen?