6 = 5 Van 1 november t/m 31 maart

6 privélessen voor de prijs van 5

Van 1 november 2021 t/m 31 maart 2022 ontvang je maar liefst 6 privélessen voor de prijs van 5 bij onze golfprofessionals Jan Zwemmer en Vanessa Elzinga. Zo blijf je ook tijdens de winterperiode lekker bezig en zorg je ervoor dat je helemaal klaar bent voor het nieuwe golfseizoen.

Het lestegoed blijft geldig tot uiterlijk 31 maart 2022. Interesse? Neem snel contact op met onze receptie.

Vanessa

Vanessa is jong begonnen op een Duitse golfbaan waar haar moeder werkte. Zij begon met golfballen zoeken en werd als klein meisje al vaak gevraagd als caddie. Door alle ervaring en inspiratie die ze heeft opgedaan kon ze van haar passie haar beroep maken, namelijk golfpro. Na werkzaam te zijn geweest als golfpro in Duitsland, Egypte en Turkije kwam zij in Nederland terecht. Hier is zij als golfprofessional bij Naarderbos gaan werken en heeft daar 10 jaar gewerkt.

Vanessa is heel allround en geeft met heel veel enthousiasme les aan iedereen. Haar doel is om iedereen met veel plezier te laten golfen.
paint spatter

Jan

Jan is een gedreven golfprofessional die met zijn passie zijn leerlingen weet te inspireren. Elk niveau speler kan bij hem terecht: lage en hoge handicappers, totale beginners en natuurlijk ook de jeugdspelers. Hij is al 18 jaar professional en lid van de PGA Holland. Dus wil je een golfswing die herhaalbaar is of wil je gewoon veel meer plezier op de golfbaan beleven? Neem dan nu contact op!

E-mail updates ontvangen?