ROUTEBESCHRIJVING

Golfcentrum Amsteldijk
De Afslag 1
Voor navigatie invoeren:
kruising ‘Laan van de Helende Meesters’ en ‘Burgemeester Boersweg’
1186 VG Amstelveen

info@amsteldijk.nl
T: 020-3030510

MET DE AUTO:

Komende vanuit de richting Haarlem, Den Haag, Schiphol
Op de A9 de afslag 4 Ouderkerk aan de Amstel/Amstelveen-Oost nemen. Rechtsaf komt men dan op de Burgemeester Boersweg. Ga rechtdoor ons terrein op.

Komende vanuit de richting Utrecht (A2)

Afslag Amstelveen, Haarlem, Schiphol (A9). Op de A9 de afrit 4 Ouderkerk aan de Amstel/Amstelveen-Oost nemen. Linksaf komt men dan op de Burgemeester Boersweg. Rijd onder de snelweg door en neem vervolgens de tweede afslag links (in de bocht), dit is De Afslag.

Komende vanuit Amsterdam
Komend vanuit Amsterdam gaat u via de Buitenveldertselaan naar Amstelveen; deze gaat over in de Beneluxbaan. U volgt de borden richting Uithoorn/Aalsmeer. Voorbij het viaduct volgt u de richting Bovenlanden/Amstelland/Utrecht rechtsaf, aan het eind van de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf richting Amstelland/Utrecht. U rijdt nu op de Groenelaan en gaat bij de tweede verkeerslichten rechtdoor. Dit is de Laan van Langerhuize. U sorteert rechts voor om bij het tweede verkeerslicht rechtsaf te slaan. Vervolgens neemt u de afslag links (in de bocht) naar het terrein van Golfcentrum Amsteldijk.

Inrit Golfcentrum Amsteldijk:
Knipsel

MET HET OPENBAAR VERVOER:

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is Golfcentrum Amsteldijk te bereiken vanaf het Centraal Station Amsterdam met sneltram 51. De route van sneltram 51 loopt via het Amstelstation en Station Zuid-WTC. Uitstappen bij de Ouderkerkerlaan.
Vanaf Station Lelylaan met metrolijn 50 richting Gein, uitstappen bij Station Zuid-WTC en vervolgens met sneltram 51. Na het uitstappen op de halte Ouderkerkerlaan gaat u de trap op. Op het viaduct gaat u rechtsaf in de richting van Golfcentrum Amsteldijk.

Nabij Golfcentrum Amsteldijk op de haltes Langerhuize en Ziekenhuis stoppen de volgende bussen:
Buslijn 356 vanuit Haarlem/Schiphol en vanuit Station Amsterdam Bijlmer-Arena.
Buslijn 174 vanuit Uithoorn en vanuit Amstelveen Busstation.

STUUR ONS EEN BERICHT