KICK-OFF DAGEN: 7 EN 8 APRIL!

Samen met u starten wij het nieuwe golfseizoen tijdens de Kick-off Dagen op Golfcentrum Amsteldijk. Mis het niet! Er zijn ontzettend veel (gratis) activiteiten voor iedere golfer, zowel beginnend als gevorderd. Bekijk het programma, waar nog dagelijks activiteiten bij komen!

PROEFLES KENNISMAKINGSCURSUS

Maak kennis met een fantastische sport. Of u nu jong of oud bent, veel of weinig tijd heeft, golf is een sport voor het leven! Amsteldijk biedt u de mogelijkheid om tijdens de Kick-off Dagen op een leuke manier kennis te maken met deze geweldige sport. U kunt zich inschrijven voor een gratis proefles. Schrijf u hier in. (vol=vol)

PROEFLES OP NAAR DE GROTE BAAN

Heeft u al golfervaring maar nog geen GVB? Dan sluit het lesprogramma ‘Op naar de grote baan’ hier naadloos op aan. Naast het verder verfijnen van de techniek wordt er hier ook aandacht besteed aan hoe u straks op een leuke en vlotte manier op de grote baan kunt spelen met het GVB. Tijdens de Kick-off Dagen kunt u gratis deelnemen aan een proefles ‘Op naar de grote baan’. Schrijf u hier in. (vol=vol)

PROEFLES JEUGDGOLF

Is golf misschien iets voor uw (klein)kind? Tijdens de proeflessen voor de jeugd op de Kick-off Dagen kunt u uw (klein)kind gratis kennis laten maken met golf. Laat ze gerust vriendjes of vriendinnetjes meenemen en er zo een leuke dag van maken! Schrijf u hier in. (vol=vol)

WORKSHOPS EN DEMO’S

Ook voor leuke en leerzame demo’s en workshops kunt u tijdens de Kick-off Dagen bij Golfcentrum Amsteldijk terecht. Leer van onze golfpro’s en hun specialiteiten. Schrijf u voor de workshops hier in. (vol=vol)

MINIGOLF OP DE WERELD VAN PUTTING

Op de Wereld van Putting kunt u de hele dag minigolf spelen. Met verschillende obstakels worden uw golfkwaliteiten m.b.t. precisie en timing op de proef gesteld.

CLUBFITTING

Iedere golfer is uniek en heeft o.a. een eigen swingstijl, lichaamsopbouw, coördinatie en swingsnelheid. Tijdens een uitgebreid gesprek worden al deze – en andere –aspecten doorgelicht. Pas daarna gaat men ballen slaan op de simulator om een swinganalyse te maken. Het fitten van golfclubs kan met de topmerken in de golfwereld: Callaway, Wilson, Titleist en Ping. Tijdens de Kick-off Dagen kunt u gratis advies ophalen bij het Golfplaza Clubfitting Center. Schrijf u hier in. (vol=vol)

GOLFSHOPPEN BIJ GOLFPLAZA

Score de leukste items en kom golfshoppen tijdens de Kick-off Dagen.

GREENFEE 10 EURO!

De door Alan Rijks aangelegde volwaardige A-status 9 holes baan komt met de rivier de Amstel en de prachtige Nesserlaan als begrenzing volledig tot zijn recht. Op onze uitdagende baan is het met een golfvaardigheidsbewijs genieten van de golfport én natuur. Durft u de uitdaging aan? Tijdens de Kick-off Dagen zijn de kosten voor een greenfee slechts 10 euro! Reserveer hier uw starttijd. Tijdens de Kick-off Dagen zullen er geen buggy’s verhuurd worden aan mensen die op de grote baan willen spelen.

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA MET DE PLATTEGROND

Download het volledige programma en de plattegrond.