JEUGDTRAININGEN

Golfcentrum Amsteldijk heeft voor de jeugd de visie: golf moet leuk en uitdagend zijn! De techniek wordt aangeleerd door middel van leuke spelletjes om de leerlingen enthousiast te maken voor de golfsport op een uitdagende manier. Ook zullen er wedstrijden worden georganiseerd, geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde jeugd.

Voor het zomerseizoen bieden wij onze jeugdleden twee typen lidmaatschappen aan: 1 training per week of 2 trainingen per week. Uw kind kan op elk moment instappen. Wanneer uw kind na de start van het seizoen wil kijken of golf iets voor hem/haar is, kan hij/zij meedoen aan de introductietrainingen. Hierna kunt u uw kind (tegen een gereduceerd tarief) laten instromen. De trainingen zullen uitsluitend na schooltijden plaatsvinden.

Bekijk de agenda om per week te zien of er een training, een wedstrijd, geen training of jeugdkamp is.

Schrijf uw kind vóór 8 april in en u betaalt geen inschrijfkosten!

HET ZOMERSEIZOEN

Voor het zomerseizoen bieden wij onze jeugdleden twee typen lidmaatschappen aan:

  • 1 training per week
  • 20-weekse cursus onder begeleiding van de professional en jeugdcoach met 1 training per week
  • 15 trainingen van 1,5 uur
  • 5 trainingen in wedstrijdvorm
  • €250,- excl. lidmaatschap
  • 2 trainingen per week
  • 20-weekse cursus onder begeleiding van de professional en jeugdcoach met 2 trainingen per week
  • 35 trainingen van 1,5 uur
  • 5 trainingen in wedstrijdvorm
  • €500,- excl. lidmaatschap

INSCHRIJFFORMULIER

Persoonlijke gegevens

Golfgegevens


Inschrijving voor

Het trainingsgeld bedraagt €250,-.
Het trainingsgeld bedraagt €500,-.

Indien u minder dan 3 voorkeursdagen opgeeft, kunnen wij u geen garantie geven, dat uw kind op die dag ingedeeld kan worden.


Lidmaatschap

Naast de trainingen dient een jeugdspeler een abonnement af te sluiten bij ons trainingscentrum de 9 Werelden van Golf. Dit verschaft hem/haar onbeperkt toegang tot ons trainingscentrum, zodat zij ook regelmatig tussendoor kunnen komen oefenen (wel onder begeleiding van een volwassene). Hierbij zijn er 3 opties:

Betaling jeugdtrainingen en golfabonnement

De ouder/verzorger van bovenstaande persoon verleent per heden (tot wederopzegging) machtiging aan Golfcentrum Amsteldijk B.V. om eenmalig de kosten van de jeugdtrainingen automatisch van onderstaand IBAN rekeningnummer af te schrijven. De kosten voor een eventueel jaarlidmaatschap of seizoenslidmaatschap zullen ook automatisch van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven worden.

Een moment geduld aub.
meer informatie

Bel 020 – 30 30 510 of bezoek onze receptie