9 AMSTELDIJK BUSINESSDAGEN

Als lid van Amsteldijk Business kun je deelnemen aan 9 volledig verzorgde Businessdagen in het jaar. Per Businessdag staat afwisselend één van de volgende drie thema’s centraal: Golfen, Gunnen of Groeien.

Elke Businessdag zal je inspireren en verrassen door een uniek dagprogramma, dat is afgestemd op het thema en met bijzondere elementen. Zo hebben wij elke Businessdag een originele gastspreker, die jou meeneemt in zijn verhaal rondom het thema van de dag.

Na de 9 komt de 10 en dat staat bij Amsteldijk Business voor gezelligheid en heerlijk dineren bij Brasserie 10! Een sfeervolle locatie waar we de Businessdag om 21:00 uur gezellig afsluiten met een hapje, drankje en muziek.

Wil jij ook de volgende Businessdag meemaken? Geef je dan op via onderstaand inschrijfformulier!

AANKOMENDE BUSINESSDAGEN

12 februari 2018 – Golfen
De super Golfdag staat in het teken van Schotland. Niet zo vreemd, want dit prachtige land is dé bakermat van de golfsport. Zo weet bijna iedere Schot deze sport te beoefenen en vind je er eindeloos veel golfbanen. Deze super Golfdag zal door niemand minder dan sportjournalist Andy Houtkamp in goede banen worden geleid. Deze verslaggever, met een grote voorliefde voor de golfsport, weet op geheel eigen wijze de wedstrijden bij de luisteraars van NOS Langs de Lijn zichtbaar te maken.

12 maart 2018 – Groeien
Het programma van deze Groei-dag is nog niet bekend.

9 april 2018 – Gunnen
Het programma van deze Gun-dag is nog niet bekend.

Wil je deelnemen aan de Businessdagen?
Elk lid van Amsteldijk Business mag
een introducé meenemen.

Schrijf je hieronder snel in!

INSCHRIJFFORMULIER

Een moment geduld aub.

FOTOALBUM

13 november 2017 – Groeien met Erik Hulzebosch

9 oktober 2017 – Golfen met Jeremy Dale