AMSTELDIJK BUSINESS

Amsteldijk Business is meer dan alleen golfen in combinatie met zakelijk netwerken. Amsteldijk Business is Golfen, Gunnen en Groeien!

Golfen op een unieke plek op Europa’s grootste oefenterrein. Alle facetten van golf oefenen op de 9 Werelden van Golf, in een uurtje de 9 holes Par 3 baan lopen of de prachtige 9 holes A-statusbaan op. Het kan allemaal. Maar golfen is ook Gunnen. Wat je geeft, krijg je terug. En dat doen we bij Amsteldijk Business samen door je aan elkaars netwerk en diensten te koppelen. Maar het gaat ook nét iets verder door ook buiten de club aan elkaar te denken. Zo kunnen we elkaars netwerk inzetten voor een goed doel. Dat geeft een goed gevoel, toch? Naast Golfen en Gunnen staat Amsteldijk Business ook voor Groeien. Dat gebeurt automatisch als je elkaar dingen gunt. Zo groei je niet alleen op persoonlijk, maar ook op zakelijk vlak.

Na 9 komt 10 en dat staat bij Amsteldijk Business voor gezelligheid bij Brasserie 10. Een sfeervolle locatie waar we een Businessdag om 21:00 uur gezellig afsluiten met een hapje, drankje, muziek en de mogelijkheid tot het geven van een bedrijfspresentatie. Amsteldijk Business is Golfen, Gunnen en Groeien; individueel en samen!

LID WORDEN?

Als lid van Amsteldijk Business kun je deelnemen aan 9 volledig verzorgde Businessdagen in het jaar. Tijdens de Businessdagen staat, naast het golfen en het thema van de dag, netwerken centraal. Het uitbreiden van je netwerk is voor jou als ondernemer een kans die je niet wilt missen. De meeste deals worden gesloten op de golfbaan!

Elke Businessdag hebben wij een gastspreker, die jou meeneemt in zijn verhaal rondom het thema van die dag. Deze verrassende en inspirerende sprekers weten altijd de juiste triggers te geven, die leiden tot het uitwisselen van gedachten tussen de ondernemers.

Ben je lid van Amsteldijk Business? Dan wordt jouw logo op onze website vermeld, samen met een link naar jouw website. Daarbij kom je op ons Businessledenbord bij de ingang en op het LCD-scherm bij de receptie te staan.

Golf is de verbindende factor. Dit wil je niet missen!

Wil je lid worden van Amsteldijk Business of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Femke.

AANKOMENDE BUSINESSDAGEN

12 februari 2018 – Golfen

De super Golfdag staat in het teken van Schotland. Niet zo vreemd, want dit prachtige land is dé bakermat van de golfsport. Zo weet bijna iedere Schot deze sport te beoefenen en vind je er eindeloos veel golfbanen. Deze super Golfdag zal door niemand minder dan sportjournalist Andy Houtkamp in goede banen worden geleid. Deze verslaggever, met een grote voorliefde voor de golfsport, weet op geheel eigen wijze de wedstrijden bij de luisteraars van NOS Langs de Lijn zichtbaar te maken.

12 maart 2018 – Groeien
Het programma van deze Groei-dag is nog niet bekend.

9 april 2018 – Gunnen
Het programma van deze Gun-dag is nog niet bekend.

Wil je deelnemen aan de Businessdagen?
Elk lid van Amsteldijk Business mag
een introducé meenemen.

FOTOALBUM

13 november 2017 – Groeien met Erik Hulzebosch

9 oktober 2017 – Golfen met Jeremy Dale